Privacy statement

Privacy statement BMW Driving Experience

Bezoekt u onze website: www.bmwdrivingexperience.nl, dan verwerken we een aantal persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan en daarom worden persoonsgegevens dan ook secuur door ons verwerkt en beveiligd. In dit privacy statement vertellen we u hier graag meer over.

We gebruiken uw IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s u van onze website bezoekt en hoe bezoekers op onze website terecht zijn gekomen. Hiervoor gebruiken we het statistiekenprogramma Google Analytics. Lees hier het privacybeleid van Google Analytics.

Ten behoeve van het opsporen van eventuele problemen van onze website en server, bewaren onze servers zogenaamde logfiles. Deze bevatten IP-adressen en worden eens per jaar opgeschoond. Dit doen we om onze website en server veilig en toegankelijk te houden voor jou en voor onszelf.

Door middel van cookies worden er persoonsgegevens verzameld die door ons worden gebruikt voor het optimaliseren en beter maken van de website. Daarnaast gebruiken we cookies om te weten of onze online advertentie campagnes aanslaan. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij een eventueel volgend bezoek aan onze website kan deze informatie weer naar onze servers teruggestuurd worden. Hoe cookies precies werken en welke we gebruiken, leest u in ons cookiebeleid.

Indien van toepassing: Op onze website vind u ook een contactformulier om een bericht achter te laten of een vraag te stellen. We slaan uw persoonlijke gegevens; Voornaam, Achternaam, Bedrijfsnaam, E-mailadres, Telefoon, die u invult, op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. We gebruiken uw gegevens alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Naast ons algemene contactformulier laat u bij het plaatsen van een boeking de volgende gegevens achter: Voornaam, Achternaam, Land, Straatnaam en huisnummer, Postcode, Plaats, Telefoon, E-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om uw boeking te verwerken. Ook deze gegevens slaan we op in een beveiligde database. Voor betalingen via onze website maken wij gebruik van Mollie, uw daadwerkelijke betaling vindt echter plaats in uw eigen beveiligde bankomgeving, de hierin verwerkte persoonsgegevens worden niet gedeeld met BMW Driving Experience. Lees hier het privacybeleid van Mollie.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Wij hanteren verschillende bewaartermijnen voor uw gegevens. Wij bepalen de bewaartermijn op basis van de wet- en regelgeving. De meeste gegevens bewaren wij tot 1 jaar na het laatste contact. Gegevens die wij op basis van de wet langer moeten bewaren zullen wij bewaren tot de bewaarplicht is komen te vervallen.

Via Google en Facebook kunnen gegevens buiten de Europese Unie verwerkt worden. Al deze partijen zijn aangesloten bij het Privacy Shield Programma en voldoen daarmee aan een volgens de Europese Commissie passend beschermingsniveau.

Op onze website is een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te kijken. Ook kunt u gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit onze database. Verder kunt u verzoeken om de verwerking te beperken en kunt u bezwaar maken tegen de verwerking. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om de gegevens die wij over u verwerken aan u over te dragen of aan een andere organisatie. Laat het ons weten via antislipschool@slotemakers.nl

Contactgegevens:

BMW Driving Experience
Rob Slotemakerstraat 1
2041 KN, Zandvoort
023 571 44 23

KVK-nummer: 27220984
Btw-nummer: NL809272362Bo2

Als u uw gegevens niet achterlaat op onze website, kunnen wij uiteraard geen opvolging geven aan vragen en kunnen wij geen contact opnemen. De verstrekking van deze gegevens is dan ook een voorwaarde voor het stellen van vragen en het maken van een boeking via onze website.

Ten slotte wijzen wij er nog op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Dit privacy statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vind je altijd op https://www.bmwdrivingexperience.nl/privacy-statement. Zandvoort, 27 juni 2018.